ZENITECH.dk solgt til Columbia Mekan Aps

1. juli 2024
ZENITECH.dk solgt til Columbia Mekan Aps
ZENITECH.dk er med virkning fra 1. juli 2024 solgt til danske Columbia Mekan ApS.

– Det har længe været mit ønske at fremtidssikre ZENITECH.dk, og det er lige netop, hvad der nu sker med salget af mit livsværk til Columbia Mekan ApS, siger stifter og indehaver af ZENITECH.dk, Per Møller Jørgensen.

– Det vigtigste for mig har været at finde nogen jeg stoler på vil tage sig godt af ZENITECH.dk og det har jeg fundet. Mine kolleger og jeg forsætter i den nye konstellation og hverken kunder eller leverandører vil mærke nogen forskel – udover et nyt kontonummer.

Champagnen nydes efter det hårde arbejde med signering af dokumenterne. Fra venstre, Søren Kavin fra ZENITCH, Per Møller Jørgensen stifter af ZENITECH, Mats Klarholm fra Columbia Elektronik AB, Per Pedersen fra Columbia Mekan ApS og længst til højre Stefan Sjökvist fra ESD-Center Group.

Den danske virksomhed Columbia Mekan ApS blev stiftet i marts 2024 og er resultatet af svenske Columbia Elektroniks opkøb af det tidligere Mekan i Støvring. Stifter og medindehaver af Mekan, Per Pedersen der nu står i spidsen for Columbia Mekan ApS, er meget glad for at få ZENITECH.dk ind i Columbia Mekan ApS. Per Pedersen forklarer:

– Et af de ønsker jeg havde med salget af Mekan til Columbia Elektronik AB var at komme i gang med forretningsudvikling af Mekan og se hvad det kunne blive til når der kom flere kræfter til. Og det ønske har jeg i den grad fået opfyldt med opkøbet af ZENITECH.dk og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Per Møller Jørgensen.

Columbia Mekan ApS, er en del af Addtech koncernen og ZENITECH.dk kommer til at nyde godt af de mange synergier der opstår når ZENITECH.dk kommer ind i Addtech familien med +150 primært skandinaviske virksomheder.

ZENITECH.dk er kendt i branchen for sine to specialer: Det ene er produkter til klassificerede renrum og kontrollerede omgivelser, det andet er ESD-produkter i bred forstand og ikke mindst egenproducerede inventarløsninger. ESD-rådgivning, audit og undervisning vil også fortsat være en væsentlig del af forretningen. Fremover vil man kun se en let omskrivning af navnet til: ”ZENITECH.dk… powered by Columbia Mekan ApS”. Hjemmesiden med webshoppen forsætter uændret.
Nyhedsbrev Tilmelding